Uitgeverij Gandaboeken belooft met nieuwe redactie meer en betere boeken


Een boek lezen

2021 is voor uitgeverij Gandaboeken een mijlpaal want voor het eerst sinds haar oprichting in 2018 is een volwaardig team samengesteld, bestaande uit redacteurs, correctoren, vertalers, en een grafisch vormgever. Samen met dit team zullen we u meer en betere boeken aanbieden.

Na een succesvolle selectieprocedure heeft onze uitgeverij het redactieteam kunnen uitbreiden tot 8. Vanaf nu kunnen onze auteurs rekenen op de professionele begeleiding door een van volgende redacteurs: Annelies, Ineke, Jason Zappa, Renée, Kasper, Daphne, Lotte en Sebastian. Met hun kritische blik zullen zij elke auteur helpen met het verbeteren en optimaliseren van hun manuscript. Dankzij dit team kunnen we voortaan elk genre in de literatuur en de kinder- en jeugdboeken aanbieden.

Om er zeker van te zijn dat geen enkel type- of taalfoutje blijft staan, gaan onze twee correctoren Christien en Tuly met de loep nog eens over het manuscript.

Voor het grafische werk doen we beroep op Sara. Zij zal voor ons de covers van elk boek ontwerpen.

Tot slot onze vertalers. In de toekomst willen we onze publicaties aanbieden in andere landen, maar ook anderstalige bestsellers in het Nederlands aanbieden. Dit vertaalwerk van en naar Engels, Frans en Duits is een werkje voor Inge, Kasper, Lien en Sebastian.

Met dit sprankelend team wil uitgeverij Gandaboeken een uitgeverij zijn dat zowel aanstormend literair talent als de gevestigde waarden in de literatuur en poëzie een thuis wilt geven. Wij brengen de verhalen tot u, want u, de lezer, bent onze drijfveer.

Houd ons in het oog want later dit jaar volgen nog meer nieuwigheden!

Het hele team wenst iedereen veel leesplezier!